Monday, October 29, 2012

i was hope he is the one..

"it is all just a dream and imagination.."

susah bile senang sangat nk percaya kat orang ni.. depan kite kate lain.. depan orang kate laen.. depan kite bangga diri.. belakang kite macam hampas.. aku tak taw nak kate mcm mane.. yang penting cukup la aku ni asyik kene jack je ngn orang.. rase bosan dan meluat da.. aku tak der nak jack2 orang bagai ni.. aku tak reti.. ye memang aku ni nakal and degil.. but at least aku tak terlintas nk jack or tipu2 ni.. sbb aku percaya kan orang smpai aku lupa.. dunia sekarang da banyak penipu.. what a world..

"not worth it to be cried for.."

2 comments:

Anonymous said...

Very well written post. It will be valuable to anybody who utilizes it, as well as myself. Keep doing what you are doing – for sure i will check out more posts.

sempurnakan diriku said...

i will for sure.. by the way may i know your identity?